e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 


Ξέσπασμα με 7-1 της Κορωνίδας στον αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ

Το σκορ μπορεί να μην  έχει καμιά σημασία,αφού επετεύχθη απέναντι στον ΑΟ Γλυφάδα, ουραγό(μόλις 1 ισοπαλία) στην βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Η νίκη όμως, κρατά ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

 

Δεν τα κατάφερε στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γαλάτσι στο Περιστέρι,απέναντι στην τοπική ομάδα του Ιπποκράτη.

Μόλις στο 7' δέχθηκε το πρώο γκολ, ενώ στο μισάωρο βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο Β' ημίχρονο,με τον πολύ καλό Ιπποκράτη να τριπλασιάζει τα τέρματα στο 66'.Ο ΠΑΣ πέτυχε το γκολ ...της τιμής(3-1)  ,στο 3' λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γεωργαντώνης!!!

 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Σοϊλές, Γκουντουβάς (46′ Κανδυλιώτης), Δημητρακόπουλος (46′ Γεωργαλάς), Γκέκας, Τεννές Ε., Αγγελόπουλος, Λουκάκης (79′ Χριστόπουλος), Τζαρέλλας, Μωραΐτης (67′ Δρόσος), Μελέτης (79′ Χήρας).

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέπας, Ραπάι Χ., Γιαννόπουλος (38′ Χρυσανθακόπουλος), Χαραλάμπους Π. (38′ Ξυδούς), Δουδουμόπουλος, Γεωργαντώνης, Βογατσάς, Χαραλάμπους Χ. (70′ Βούλγαρης), Θεοδωρακάτος (70′ Κορρές), , Ραπάι Αλ..

 

ΠΗΓΗ : STOPLEKTO

 

 

Ικανοποίηση στην ομάδα του ΠΑΣ Γαλάτσι ,για την νίκη με 4-2 επί του Εθνικού Αστέρα.Μια νίκη που ανέδειξε τον χαρακτήρα της ομάδας του Γαλατσίου .

Μόλις στο 4' ο ΠΑΣ άνοιξε το σκόρ  με τον Χαρ. Χαραλάμπους ,ενώ στο 26'  ο Χρυσανθακόπουλος διπλασίασε τα τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι με πέναλτυ στο 30' κατάφεραν να μειώσουν το  σε 2-1 ,που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο 62' ο Κωνστ. Βογάτσας πέτυχε το 3-1 και όλα έδειχναν μια εύκολη επικράτηση του ΠΑΣ.Ο Εθνικός Αστέρας όμως δεν τα παράτησε και με γκολ στο 74' ,κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι .

Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη και στην εκπνοή του αγώνα ,έκαναν το 4-2 με τον Χρ. Γιαννόπουλο.

 

 

 

 

 

 

Η επάνοδος στους αγωνιστικούς χώρους για τη νέα χρονιά,θα άφησε σίγουρα ικανοποιημένη την ομάδα του ΠΑΣ και θα έδωσε ελπίδες για μια καλύτερη συνέχεια.

Στο γήπεδο της Πεύκης, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες είχαν την υπεροχή από ένα ημίχρονο, ΠαραδεισοςΑμαρουσίου  και ΠΑΣ Γαλάτσι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ετσι οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 21 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 20.

Το Γαλάτσι ήταν σαφώς ανώτερο στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 36′ με τον Γεωργαντώνη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς έχοντας μεταξύ άλλων και δύο δοκάρια. Ο Παράδεισος ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 80′ όταν ο Μπολέτης έκανε το τελικό 1-1.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Κάτσικας, Μαργιώλας (68′ Δημητρίου), Παπαστεργίου (57′ Χριστοφιλόπουλος), Σφυρήςμ Στούλης, Καραλής, Μπολέτης, Ράπτης (68′ Ζερβός), Ανδρονιώτης (68′ Πέτας), Λεφάκης, Πετόκου Ν. (89′ Πετόκου Λ.).

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Γαϊτανίδης, Τσεπάς, Πολυμέρου, Χρυσανθακόπουλος, Μπαμπότση (73′ Γιαννόπουλος), Δουδουμόπουλος, Κωτσής (55′ Θεοδωρακάτος), Βογατσλάς, Χαραλάμπους Χ., Γεωργαντώνης (83′ Κορρές), Ραπάι Αλ..

ΠΗΓΗ www.stoplekto.gr