e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

           

Στον τελευταίο αγώνα του 2021 ,ο ΠΑΣ Γαλάτσι παίζοντας καλή μπάλα ,νίκησε στο Γαλάτσι  τον Φωστήρα Ηλιούπολης με 2-1 και διατηρεί ζωντανες τις ελπίδες του για άνοδο!!!

Όλα συνέβησαν στο πρώτο 45λεπτο.Μόλις στο 5′, ο Θεοδωρακάτος  έκανε το 1-0, ενώ στο 28′, ο Χάρης Χαραλάμπους διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ.Οι φιλοξενούμενοι μειώνουν το σκορ στο τελικό  2-1, δυο λεπτά αργότερα (30')...

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Γκιώνης, Ραπάι Χ., Χρυσανθακόπουλος, Πολυμέρου (88’ Μπαμπότση), Δουδουμόπουλος, Γεωργαντώνης (87’ Γιαννόπουλος), Βογατσάς, Χαραλάμπους Χ., Θεοδωρακάτος (60’ Τσέλας), Ραπάι Α. (7’ λ.τ. Χαραλάμπους Π.) .

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μπέτσκο, Τριανταφυλλάκης (83’ Σπανουδάκης), Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Μπριμπιλής, Τάφα, Ζήσης (46’ Μπαλαφούτης), Κυριακόπουλος (65’Φατσέας), Νικολαΐδης, Κουντουριώτης Α.,  Κουντουριώτης Γ..

 

Πηγή www.stoplekto.gr

 



Δεν ισχύει το ίδιο όμως για την Κορωνίδα που αποχαιρέτισε  το 2021 με ήττα στο Κολωνό (1-0) και βρισκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

 



 

Η Άμιλλα Περιστερίου, δεύτερη στην βαθμολογία του Ομίλου, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε εύκολα με 3-0 στο Γαλάτσι ,έναν απογοητευτικό ΠΑΣ Γαλάτσι.

 

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα γκολ στο 37' 51' και 87',με την ομάδα του ΠΑΣ ,να μην μπορεί να αντιδράσει σε καμιά  στιγμή του αγώνα(Πηγή:https://stoplekto.gr/)

 

 

 

Αντίθετα η Κορωνίδα, επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας.Στο γήπεδο της Πεντέλης ,επιβλήθηκε με 2-1 του Νεοπεντελικού.Προηγήθηκε με γκολ του Παλαιολόγου στο 50', ενώ 4 λεπτά αργότερα το σκορ έγινε 2-0 με αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Ο Νεοπεντελικός ,το μόνο που κατάφερε στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ,ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 87'

 

O ΠΑΣ Γαλάτσι ,στο ουδέτερο γήπεδο των Μελισσίων,έχασε τους 3 βαθμούς της νίκης μέσα απ' τα ...χέρια του,προφανώς γιατί θεώρησε ότι οι αγώνες λήγουν πριν το σφύριγμα του διαιτητή στο 90'

Αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 μέχρι το 85' και να έχει εξασφαλίσει τη νίκη ,η τυπικά γηπεδούχος Αλσούπολη, κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα γκολ στο 85' και πέναλτυ στο 87'

Τα γκολ του ΠΑΣ, πέτυχαν οι Θεοδωρακάτος στο 29' και  Πολυμέρου στο 67'

Πηγή STOPLEKTO

 

Δεν κατάφερε να τριτώσει το...καλό για τον ΠΑΣ Γαλάτσι.Αυτή τη φορά ,αντί να βάλει 4 γκολ, δέχθηκε 4 κι έτσι ,μετά από δυο συνεχόμενες νίκες ,έχασε στο γήπεδό του με 4-2 από την Α.Ε. Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα(10') ,ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το 1ο ημίχρονο προηγούμενοι με 2-0(34').Στο 53' ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 ,με γκολ του Σπ. Θεοδωρακάτου,αλλά μόλις 1 λεπτό αργότερο(54"),οι φιλοξενούμενοι σκόραραν(3-1) και διατήρησαν την διαφορά των δύο γκολ.

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι κατάφερε σχετικά γρήγορα να ξαναμπεί στο παιχνίδι,αφού μείωσε σε 3-2 στο 63'  με γκολ του Δουδουμόπουλου.Αντί όμως να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ,στο 81' δέχθηκε την χαριστική βολή ...Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΣ Γαλάτσι - ΑΕ Περιστερίου 2-4

 

Η Κορωνίδα αντίθετα,κατάφερε να πάρει έναν βαθμό, αφού στο γήπεδο της Αλεπότρυπας(Κυψέλη) ,απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την ομάδα της Πέρα Κλουμπ.