e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Αδύναμος να αντιδράσει  δείχνει ο  ΑΟ Γαλατσίου, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά .

Το βράδυ  της Δευτέρας στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου , ήταν  ένα ακόμα κακό βράδυ για την ομάδα του Γαλατσίου, αφού ηττήθηκε εύκολα από την ομάδα των Μελισσίων και δείχνει να συμβιβάζεται με την θέση στην ζώνη υποβιβασμού.

 

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 56

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 71

 

Διαιτητές: Μαρτινάκος, Ραπτογιάννης, Διόλατζης

 

Δεκάλεπτα: 8-17, 22-29, 43-46, 56-71

 

Γαλάτσι (Κουμαράς, Πολυχρόνης): Τομαρόπουλος 5 (1), Χρυσάκης 6 (2), Τσιούτσιας 2, Ανδρής 2, Βαβουλάς 12 (2), Αβούρης 14, Καριώτης 15 (4).

 

Μελίσσια (Οικονομόπουλος, Γκίκας): Ανδρικόπουλος 2, Κοντος Ι. 9 (1), Αγορής 16 (4), Κοντος Γ. 10, Ηλιόπουλος 4, Χαντζόπουλος 6 (2), Καραχρήστος 5, Παρασκευόπουλος 2, Ακτύπης 6, Νάντι 2, Δαρόπουλος, Βουδούρης 9.

 

ΠΗΓΗ Super Basket

 

 

 

Η χθεσινή συντριβή του ΑΟ Γαλατσίου στο Ψυχικό, έσβησε τα όποια χαμόγελα είχαν εμφανιστεί μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, που είχε βάλει τέλος στο σερί ηττών της ομάδας.

Το ματς της Δευτέρας, ήταν πραγματικά ένα ναυάγιο για την ομάδα του Γαλατσίου, με τον τοπικό Ποσειδώνα να προκαλεί τεράστια κύματα με την τρίαινά του  και να πνίγει τον ΑΟ(77-37)

Μια κακή ήττα, που κρατά τον ΑΟ στην προτελευταία θέση...και δεν δίνει ελπίδες για μια καλύτερη συνέχεια.

 

 

 

Γλυκιά ήταν τελικά η βραδυνή Δευτεριάτικη έξοδος του ΑΟ Γαλατσίου στα Γλυκά Νερά, αφού μετά από αρκετό καιρό, κατάφερε να πάρει ροζ φύλλο αγώνα.

 

Στο "ντέρμπι των τελευταίων(βαθμολογικά) ,κατάφερε να επιβληθεί με 70- 60 της τοπικής ομάδας .Μια νίκη που συνοδεύτηκε από έναν αναστεναγμό ανακούφισης και ελπίδα για καλύτερη πορεία στην συνέχεια