e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Δεν μπήκε με το δεξί η φετινή χρονιά για τον ΑΟ Γαλατσίου,αφού στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος  του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών,ηττήθηκε εντός έδρας από τα Μελίσσια.

Γαλάτσι-Μελίσσια 46-53

Διαιτητές: Χρηστίδης, Γιακείμη.

Δεκάλεπτα: 10-15, 17-24, 28-36, 46-53.

ΓΑΛΑΤΣΙ (Κουμαράς, Γκολίμας): Οικονομόπουλος 3, Καρούσης, Μακρής, Γόγωνας, Μπουλουλογεώργος 9 (1), Παπαδόπουλος 2, Κορρές 3 (1), Θύμιος 9 (2), Κανελλόπουλος, Καψούρης, Χαρταβέλλας, Λαδίκος 20 (2).

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος, Ψυχογιόπουλος): Κύριος 5, Τζωρτζόπουλος 11 (1), Κυπαρίσης 1, Μπάρτζος 5 (1), Κοντός, Καλογερόπουλος 7 (1), Δήμος 4, Χαρακτινός 7 (1), Φρίμας 4, Κωτίδης 9 (1).

Πηγή:Superbasket.gr

Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, ο Α.Ο. Γαλατσίου θα δέχεται εγγραφές παιδιών στις Ακαδημίες του.

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

Καθημερινές 19:00 – 21:00

Σαββατοκύριακα 10:30 – 13:00

 

Οι άνθρωποι του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, όλοι τους μεγαλωμένοι μέσα στο ίδιο το άθλημα, πιστεύοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθε, προσπαθούν συνεχώς:

-για την ένταξη και διατήρηση των παιδιών και νέων στον αθλητισμό,

 

-την ανάπτυξη και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής,

 

-την καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου,

 

-την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής,

 

-τη συμμετοχή όλων στα κοινά δρώμενα, κοινωνικά και αθλητικά!

 

 Ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, οργανώνει κάθε χρόνο Ακαδημίες Μπάσκετ για αγόρια από 6 έως 15 ετών.

 

Τα παιδιά που συμμετέχουν χωρίζονται σε ομάδες βάση ηλικίας και γνώσεων γύρω από το άθλημα και προπονούνται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου στο Άλσος Βείκου.

Έμπειροι προπονητές διδάσκουν στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, ενώ ο σύλλογος φροντίζει και για τη συμμετοχή τους σε τουρνουά για την απόκτηση και της αγωνιστικής εμπειρίας.

 

Οι εγγραφές της περιόδου αρχίζουν αρχές Σεπτέμβρη στο γραφείο μας στο Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου.

 

Κατεβάστε την Αίτηση εγραφής στις ακαδημίες

 

Δείτε και στον σχετικό Κανονισμό Λειτουργίας Ακαδημιών εδώ!

 

Για πληροφορίες και εγγραφές στις Ακαδημίες Μπάσκετ Αγοριών:

 

Τηλεφωνήστε στο: 210 222 1407 ή στείλτε μας το email σας στην διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, ο Α.Ο. Γαλατσίου θα δέχεται εγγραφές παιδιών στις Ακαδημίες του.

 

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

Καθημερινές 19:00 – 21:00

Σαββατοκύριακα 10:30 – 13:00

O πρώην Γενικός Γραμματέας του ΑΟ Γαλατσίου Ηλίας  Γραμματόπουλος,καταγγέλλει με επιστολή του την προσπάθεια κάποιων κατά την διάρκεια της εκλοαπολογιστικής Γ.Σ. ,να "πάρουν" πραξικοπηματικά  την Διοίκηση του Συλλόγου.

"Λόγω της αναφοράς του ονόματός μου σε ορισμένα δημοσιεύματα, έχω να κάνω  τις ακόλουθες  δηλώσεις, για ενημέρωση των  φίλων του Αθλητικού Ομίλου Γαλατσίου, αλλά και των  Γαλατσιωτών  γενικότερα και για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Την Τρίτη 12/5 κληθήκαμε από το Δ.Σ. σε εκλογοαπολογιστική  Γ.Σ. Ενώ κάθε φορά είμαστε λίγοι δυστυχώς, ξαφνικά γέμισε κόσμο η αίθουσα γιατί ήρθαν ο προπονητής της ομάδας μαζί με 20 ακόμη άτομα, που εξεδήλωσαν την επιθυμία να εγγραφούν μέλη, να λάβουν μέρος στη Γ.Σ.  και να έχουν μάλιστα και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι . Τα περισσότερα από τα άτομα αυτά ήταν άγνωστα, το μόνο κοινό που είχαν, ήταν όλοι φίλοι και γνωστοί του προπονητή, που μάλιστα και ο ίδιος προσπάθησε να εγγραφεί μέλος!!!!                                                                            

Ο Ο πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Καμπέρης Γρηγόρης φέρνει θέμα να ψηφίσουν τα παλαιά μέλη, εάν θα επιτραπεί στα νέα μέλη να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε. Είπα στη Γ.Σ.(προηγουμένως είχα ενημερώσει κατ ιδίαν,τόσο τον ίδιο όσο και τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κρίνο και τα μέλη του Δ.Σ.), ότι κάτι τέτοιο είναι  αντικαταστατικό και παράνομο και ότι θα υποβάλω προσφυγή εάν συμβεί. Ο νομοθέτης έχει βάλει αυτόν τον όρο, δηλαδή να μπορεί κάποιος να εκλέγει και εκλέγεται μετά ένα χρόνο από την εγγραφή του, για το λόγο να μη μπορούν κάποιοι πραξικοπηματικά να καταλαμβάνουν συλλόγους, φέρνοντας μαζί τους νέα μέλη. Παρ όλες τις επισημάνσεις μου ο πρόεδρος της Γ.Σ. με την ανοχή και του προέδρου του Δ.Σ. προχώρησε σε ψηφοφορία και τελικά αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να δοθεί το δικαίωμα στα νέα μέλη.

Στις εκλογές που έγιναν στις 20/5, καταθέσαμε 5 μέλη, στην εφορευτική επιτροπή, ένσταση κατά του δικαιώματος να ψηφίσουν και να εκλεγούν τα νέα μέλη.  Μεταξύ των 5 μελών που υπέγραψαν την ένσταση, ήταν και ο Γόγωνας Βαγγέλης που εκλέχθηκε πρώτος.  Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω τα εξής:  Όταν ήρθε ο κ. Γόγωνας και του είπα να υπογράψει, ενώπιον άλλων μελών, μου είπε μήπως δεν έπρεπε να κάνουμε την προσφυγή. Τότε του διάβασα ένα προς ένα τα ονόματα των νέων μελών και τον ρώτησα γνωρίζεις κάποιον από αυτούς; μου απάντησε όχι και υπέγραψε. Τώρα την ανακαλεί, δικαίωμά του. Και ενώ δεν γνώριζε κανέναν από τα νέα μέλη, τελικά όλοι τον ψήφισαν!!!!!!!!!!! 43 στους 49, μπράβο Βαγγέλη, συγχαρητήρια βγήκες πρώτος, κολύμπα τώρα. Σου θυμίζω και τι λέει ο λαός μας: «Την υπογραφή μας και την ψ - - -  μας, προσέχουμε που τη βάζουμε».

Θέλω να κάνω και μία διευκρίνιση για τα νέα μέλη. Δεν τους γνωρίζουμε, ούτε μας γνωρίζουν και μάλιστα από ότι μαθαίνω ορισμένοι είναι και αξιόλογοι άνθρωποι.  Εμείς θέλουμε νέα μέλη και μάλιστα ανθρώπους με όρεξη να προσφέρουν και να συνεχίσουν το σύλλογο. Μπορούσατε λοιπόν να δηλώσετε την επιθυμία σας αυτή εγκαίρως στο Δ.Σ. να σας γνωρίσουμε, να μας γνωρίσετε και καλώς να ορίσετε.     Όχι όμως έτσι πραξικοπηματικά και παράνομα. Ήρθαν να στηρίξουν το φίλο τους.  Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Όταν πέφτει η ομάδα από την Γ Εθνική στην Α ΕΣΚΑ, ξαναπέφτει από την Α΄ στη  Β΄  ΕΣΚΑ,  πέφτει το παιδικό , με τον ίδιο προπονητή  από την Α΄ κατηγορία στη Β΄, κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξεις και προπονητή. Να διευκρινίσω εδώ για να μη νομίζετε ότι υπάρχει εμπάθεια, ότι όσο ήμουν έφορος του ανδρικού, συνεργάστηκα μαζί του άψογα και δεν έχουμε ανταλλάξει  ούτε μία κακή κουβέντα. Κάποια στιγμή όμως Μάκη μου κλείνει και ο κύκλος των προπονητών. Και για να κλείσω, θεωρώ ότι  ο σύλλογος βαδίζει πλέον σε δύσκολα μονοπάτια από λάθος χειρισμούς του προέδρου της Γ.Σ. και την ανοχή του προέδρου  και των μελών του Δ.Σ.  Δυστυχώς κ. Κρίνο «Εάλω ο Α.Ο. Γαλατσίου».

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ηλίας  Γραμματόπουλος

Πρώην Γ.Γ. του Ομίλου